Oświadczenie Zarządu w sprawie cen biletów

Zarząd Miejskiego Klubu Sportowego Puszcza Niepołomice bardzo wysoko ceni sobie zdanie kibiców oraz ich obecność na meczach naszego zespołu. Analizując komentarze dotyczące ustalonych cen biletów na rundę jesienną sezonu 2013/2014 postanawia obniżyć ceny wejściówek.

Począwszy od pierwszego spotkania w Niepołomicach, cena biletu normalnego wynosić będzie 12 zł, biletu ulgowego 10 zł, natomiast bilet dla młodzieży do 15 roku życia, kobiet oraz osób niepełnosprawnych pozostanie w cenie 1zł.

Dodatkowo rekompensując sympatykom MKS Puszczy Niepołomice zaistniałą sytuację, Zarząd Klubu postanawia przygotować specjalne, promocyjne ceny biletów na pierwszy mecz w Niepołomicach dla tych kibiców, którzy zakupili bilet na piątkowe spotkanie z Chojniczanką Chojnice. Prosimy o ich zachowanie i okazanie w kasie stadionu przed kolejnym meczem.

Mamy nadzieję, że ta zmiana spowoduje wzrost frekwencji na Stadionie Miejskim w Niepołomicach, wszak nasze wspólne święto jakim będą spotkania I ligi na naszym obiekcie to najlepszy sposób podziękowania kibicom za dotychczasowe, nieocenione wsparcie w 90-letniej historii naszego klubu.